biliyor


Facebook Hesap Silme / Facebook Hesabı Dondurma / Kalıcı Hesap Kapatma

admin | Ocak 15, 2018 | 0 yorum

Facebook Hesap Silme / Facebook Hesabı Dondurma  / Kalıcı Hesap Kapatma ile ilgili sayfamıza hoşgeldiniz. Bu sayfamızda size facebook kullanıcıları için facebook hesabı nasıl siliniz ?, Facebook hesabını kapatma, facebook kalıcı hesap kaptma, Facebook hesabını tamamen kaptma kesin çözüm bunlardan bahsedeceğiz..
https://fullindir-yukle.blogspot.com/2018/01/facebook-hesap-silme-kapatma.html
Facebook kullanıcılarının sosyal medya da en çok aradığı konulardan biri elbette facebook hesaplarını kapatma ,dondurma ve tamamen silme işlemidir.Facebook hesabını dondurma işlemi için ilk önce facebook resmi sitesine giriyoruz. Ardından şifremizi ve e-posta yada telefon numarasını yazarak sisteme giriş yapıyoruz. Daha sonra sağ üst köşede yer alan ok ikonuna tıklayıp açılan menüden AYARLAR kısmına giriş yapıyoruz.Facebook hesabını silme  / dondurma işlemine yaklaştık. Ve sol tarafta GENEL başlığı var tıkladıktan sonra genel hesap ayarları  açılıyor. Facebook hesabını kapatıp dondurmak için hesabı yönet başlığına tıklıyoruz. Ve karşımıza hesabını dondur bağlantısı çıkacak. Buna da tıklayıphesabını dondurmak istediğine emin misin ? sorusu geliyor. Ayrılma nedeni ni seçip ve biraz da açıklama yazıp e-posta alımını da durdurmak için kutucuğu işaretleyin ve dondur bağlantısına tıklıyoruz. Artık Facebook hesabınız kapatılmış olup tekrar açana kadar dondurulmuştur. Eğer facebook hesabınıza kapatmakta yada dondurmak ta sorun yaşarsanız bize yazıp yardım desteği alabilirsiniz.

Facebook Hesabını Tamamen Silme Nasıl Yapılır? Kesin Çözüm

https://fullindir-yukle.blogspot.com/2018/01/facebook-hesap-silme-kapatma.htmlÜstte ki yazımızda facebook hesabı nasıl dondurulup kapatılır açık olarak anlattık. Şimdi ise Facebook hesabını tamamen geri dönüşsüz nasıl silersiniz onu anlatayım. Facebook hesabını silmek için tek yapmanız gerek facebook hesabını sil bağlantısına tıklamanız yeterli.

Facebook hesap silme, face kapatma, facebook hesap dondurma vb işlmeleri bu sayfada anlatmaya çalıştık. Diğer facebook hesap işlemleri için bize yazıp yardım alabilirsiniz. Kolay gelsin.

Etiketler : , , , , ,


https://fullindir-yukle.blogspot.com [EKİP] :
Sitemizde Full Yeni Sürüm İndir ,Tek Link, Download, Paylaş, 2018 Program Yükle,Ücretsiz Yükle, Tek Link Download, Bedava İndir, Oyun İndir yer almaktadır. Ekip!

0 yorum